OSMANİYE / HASANBEYLİ - Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi

Eyl

Terziler Kralı Duran GEÇKİL ziyaretimize gelmiş.Nazik ziyaretleri  için kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

İlçemizde KIZILAY'ın düzenlemiş olduğu kan bağışına katılım sağladık.

Ağu

30 Ağustos Zafer Bayramının 101.Yıl Döneümü ilçemizde törenle kutlandı.Zafer Bayramının 101.Yılı Kutlu Olsun

Ağu

Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzece Karayigit Köyümüzde açtığımız Yöresel Kilim Dokuma Kursumuzdan.HER ZAMAN HER YERDE HERKES ICIN EGITIM

Ağu

Toprakkale İlçe Milli Eğitimi personellerinden Yusuf YIlmaz ve Oğuz Kardeşimiz ziyaretimize geldiler.Kendilerine teşekkür ederiz

Ağu

Toprakkale Şehit Süleyman DANACİ İmam Hatip Ortaokulu/Lisesi Müdürü Fazlı KAYNAR,Toprakkale BuyukTüysüz ilkokulu Müdürü Duran Can ATAKAN,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Ömer YÜNLÜ"ye Nazik ziyaretlerinden dolayı Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve şahsım adına teşekkür ederiz.

Ağu

Çulhali Köyü Elif Ba Kuran'ı Kerim Öğretimi kursumuzun Aşure günü etkinliğine katılım sağladık.Emegi geçen Herkese Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak teşekkür ederiz.

Ağu

Yönetici Atamayla HasanbeyliHalk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Müdür olarak atanan İbrahim KIZIL kurumuzdaki görevine 31/07/2023 tarihinde başalmıştı.Kurum Müdürümüze başarılar dileriz.

Nis

Açık Öğretim Kurumları Sınav Tarihleri Belli Olmuştur.

Ara

Karayiğit Köyü Köy Yaşam Merkezinde açılan kursumuzda kursumuz büyük bir özveriyle devam etmekte olup; kursumuzda birbirinden güzel motifli kilimler üretilmektedir. Göztermiş oluduğu özveri ve çalışkanlıktan dolayı başta kurs öğretmenimiz Emine CİN ve kursiyerlerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ara

1) AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2022-2023 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM SINAVLARI;

22 Ağustos-14 Ekim 2022 tarihleri arasında ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yaptıran öğrencilerin 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı birinci dönem sınavları;

9 Aralık 2022 tarihi saat 09.30 ile 20 Aralık 2022 tarihi saat 23:59 arasında çevrim içi (online) olarak yapılacaktır. Çevrimiçi sınavların başlangıç ve bitiş saatlerinde Türkiye saati dikkate alınacaktır.

Nis

Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan yönetmelik doğrultusunda tabelamızı yeniledik.

Toplantıya tüm kadrolu öğretmenler ve usta öğreticiler katıldı.