OSMANİYE / HASANBEYLİ - Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu EBYS eğitim seminerine Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak katılım sağladık emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Hasanbeyli İlçemizde Çanakkale Zaferi'nin 109.Yıl Dönümü Törenlerle  Kutlandı.Gazi Mustafa Kemal Ortaokulunun düzenlemiş olduğu programa İlçe Kaymakamımız Can KURT,İlçe protokulu,vatandaşlar ve öğrencilerin katılımı ile kutlandı.

Mrt

Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce açılan futbol kursumuz devam ediyor.Vatandaşlarımızı bekliyoruz..HER ZAMAN HER HER YERDE HERKES İÇİN EĞİTİM

Mrt

12 Mart İstiklal marşının kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinliği ilçemizde törenle kutlandı.Törene İlçe Kaymakamımız Can KURT ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SARITEKİN kurum amirleri,okul müdürleri,öğrenciler,vatandaşalrın katılımı ile kutlandı.

Mrt

Hasanbeyli Halk Eğitimi Merekzi Müdürlüğümüzce Hasanbeyli Çok proğramlı Anadolu Lisesi sahasında açılan futbol kursumuz başlamış olup tüm öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz.HERKES İÇİN EĞİTİM

Mrt

Birleşmiş Milletler tarafından 1977 yılında resmi olarak kabul edilen "Dünya Kadınlar Günü", toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, kadının siyasi ve sosyal konumunun iyileştirilmesi ve konuyla ilgili farkındalığın artırılması amacıyla her yıl 8 Mart'ta kutlanıyor. Bu nedenle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet SARITEKİN ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bekir Altuğ ASLAN, Hasanbeyli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde kadın çalışanlarımıza çiçek takdim etti. Onlara teşekkür etmek istiyoruz. Hasanbeyli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak tüm dünya kadınlarının Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar gününü tebrik eder .Tüm kadınlara başarılar dileriz.

Mrt

Osmaniye Halk Eğitimi Merkezleri Müdrleri Düziçinde .Toplantı İl Milli eğitim Müdür yardımcısı Yasin Kaynar Başkanlığında yapıldı.

Şbt

Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Merkez mahallesi makine Nakışları kursumuzun yeni ürünleri.Ustaöğreticimizi ve kursiyerlerimizi tebrrik eder başarılar dileriz.

Şbt

Hasanbeyli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Karayiğit Köyümüzde açılan kilim dokuma kursumuzun yeni ürünleri kursiyerlerimizi ve usta öğreticimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Şbt

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Çolaklı Köyümüzde açılan ev tekstili kursumuzun yeni ürünleri  Kursiyerlerimizi ve usta öğreticimizi tebrik ederiz.

Unutmadık

Şbt

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce İlçemiz konteyner Kennte açılan el sanatları kursumuzun yeni ürünü.Ustaöğreticmizi ve Kursiyerlerimizi teebrik eder başarılar dileriz.HERKES İÇİN EĞİTİM

Ock

Eğitim Birsen İl Başkanı Mahmut KAHRAMAN,yönetim kurulu uyesi Mehmet YILDIZ,İl yönetim kurulu üyesi  Ali ŞAHİN,Hasanbeyli Eğitim Birsen Başkanı Bekir DAL Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzü ziyaret ettiler.Nazik davaranişlarından dolayı başkanlarımıza teşekkür ederiz.