İŞKUR işbirliğinde Kurslarımız Başlıyor.

İşkur işbirliği ile açacağımız kurslar başlıyor. Başvuru işkur´un internet sitesinden online olarak yapılacaktır.

Hasanbeyli Halk Eğitim Merkezi ile İŞKUR işbirliğinde Halk Eğitim Merkezi Binasında Bilgisayar Destekli Muhasebe Kursu ve Yanıkkışla ilkokulu sınıfında Yöresel Kilim Dokuma kursu açılacaktır. Başvuruları işkur internet sitesinden yapılabilir. Başvuru için Halk Eğitim Merkezimize başvurulduğu takdirde online başvuruda yardımcı olunmaktadır. Kurslarımız 18 Kasım Cuma günü başlayacak olup, Başvuruların kursiyer seçim saatine kadar yapılabilir. Kurslara 12 şer kişi alınacak olup başvuru sayısı alınacak sayısından az olduğu taktirde kursiyer seçim saatinde orada bulunanlar arasından 12 kursiyere tamamlanacaktır. İnternet üzerinden başvuranların kursiyer seçim zamanında aşağıda belirtilen yerde bulunması gerekir. Orada bulunmayanların herhangi bir hakkı olmayacaktır. Çünkü o zamanda imza atacaklardır. Kişilerin kimlikleriyle birlikte belirtilen yer ve saatte bulunması zorunludur.

Yöresel kilim dokuma kursu için;

Kurs Seçimi yeri, tarih ve Saati: Yanıkkışla ilkokulu 16 Kasım 2016 saat: 9.30

Bilgisayar Destekli Muhasebe Kursu;