Hasanbeyli´de Halk Oyunları Kursları Başlıyor.

Hasanbeyli Halk Eğitim Merkezimizden Yöresel Halk Oyunları Kursları başlıyor.

Halk Oyunları kursuna katılmak isteyen öğrencilerimiz, Hasanbeyli Gazi Mustafa Kemal Ortaokuluna ve Hasanbeyli ilkokuluna başvurubilirler. Cumartesi Gazi Mustafa ortaokulunda ortaokul öğrencilerine yönelik ve Pazar günü de Hasanbeyli ilkokulunda 3. ve 4.sınıf öğrencilerine yönelik olacaktır. Başvuru formlarını Halk Eğitim Merkezimizden veya Hasanbeyli ilkokulundan alabilirsiniz. Ayrıca bu kursumuzda usta öğretici olmak isteyen kişiler halk eğitim merkezimize başvurabilirler. Başvuru için sabıka kaydı, yöresel halk oyunları öğreticisi belgesine sahip olması gerekir. Halk eğitim merkezimizden veya internet sitemizden alacakları usta öğretici başvuru formu ile başvuru yapılabilir.Başvuru süresi 06 Nisan Cuma günü bitecektir. önemle duyurulur.